Spin the bottle: het zoenspel!

Op zoek naar de beste manieren om Spin the Bottle te spelen? Je bent op de juiste plek beland! Speel het spannendste zoenspel met vrienden van school of de uni. En vergeet vooral niet je geheime crush uit te nodigen!

Het ultieme zoenspel

Al jarenlang is Flesje Draaien (Spin the Bottle) het ultieme zoenspel. Heb je stiekem een oogje op die jongen uit je vriendengroep? Speel het spel en krijg ein-de-lijk de kans om je mond op de zijne te plakken. Geef je een feestje of komen er vrienden logeren? Met Spin the Bottle is het ijs binnen no-time gebroken!

Dus verzamel je vrienden (en je geheime liefde, natuurlijk) en verleid ze met een zinderend spelletje Spin the Bottle!

Vier manieren om Spin the Bottle te spelen

Tuurlijk, je kunt gaan voor de oude, vertrouwde versie van flesje draaien. Altijd leuk, altijd gezellig en altijd spannend. Maar je kunt ook een beetje gaan mixen. Er zijn massa’s toffe spellen te vinden, waarom zouden we er geen fijn mengelmoesje van maken? Zodat we uiteindelijk het beste van twee werelden verenigen?

Om je op weg te helpen, hebben we een uitdagende lijst met vier versies van Spin the Bottle voor je samengesteld. Speel simpelweg het originele spel of ga voor de mix met pittige Truth or Dare-opdrachten of een 7 Minutes in Heaven-uitdaging. Tijd voor actie!

Ga direct naar de vier manieren om Spin the Bottle te spelen:

  1. De originele versie
  2. Spin the Bottle: Truth or Dare
  3. Spin the Bottle: 7 Minutes in Heaven
  4. Spin the Bottle: Online

Hoe speel je Spin the Bottle?

Het spel is vrij simpel. Het wordt gespeeld door enkele spelers, liefst zes of meer, die in een cirkel gaan zitten. Een lege fles wordt op de vloer of op een tafel in het midden van de cirkel geplaatst. De groep bepaalt wie er mag beginnen. Deze speler draait de fles totdat de fles minimaal een rondje rond de cirkel heeft gemaakt. Is de fles gestopt? Dan moet de speler degene kussen naar wie de fles wijst. Degene die is gekust, wordt de volgende ‘draaier’. En zo gaat het spel verder.

Geen hogere wiskunde, toch? Je zit in een cirkel, je draait een flesje rond en je laat het zoenplezier losbarsten!

Zoenen! Maar hoe dan?

Je kunt je op allerlei manieren overgeven aan het zoenspel. Een klein kusje op de wang? Kan. Een sappige zoen op de lippen? Kan ook. Het hangt allemaal af van de mate waarin jij en je zoenmaatje comfortabel voelen. Als je iemand echt niet wilt zoenen, geef dan een stevige knuffel of een kus op het voorhoofd.

Wat zoenkunsten op een rijtje:

  1. Geef een kus op de wang. Makkelijk, toch?
  2. Geef een zoen op de mond. Doe het snel of geef je over aan een lange, gepassioneerde kus.
  3. Geef een sensueel kusje op het oor. Bonuspunten als je zachtjes durft te bijten!
  4. Voor de echte waaghalzen: geef een tongzoen! 🔥
  5. Uiteraard zijn er nog veel meer variaties mogelijk. Gebruik je fantasie!

Wil je de inzet verhogen? En het spel spannender maken? Bepaal dan verschillende ‘zoenniveaus’. De eerste stap is een kus op de wang. Als je deze speler weer ‘kiest’, dan geef je hem een kus op de mond. Derde stap? Een onvervalste tongzoen.

Deze versie maakt het spel opeens een heel stuk opwindender. Wat als je wanhopig graag wil tongzoenen met die ene speler, maar continu blijft hangen bij een waardeloos kusje op de wang? Terwijl de fles al drie keer is gestopt bij die gast of chick die je niet bijster aantrekkelijk vindt? Dat wordt lachen als een boer met kiespijn. En hoopvolle vlinders in de buik, want wie weet!

Spin the Bottle: Truth or Dare

Kun je niet kiezen tussen deze twee klassieke feestspellen? Geen zorgen, deze combinatie van Flesje Draaien en Truth or Dare is briljant. Wederom draai je de fles in het midden van de cirkel. Degene door de fles wordt uitgekozen, moet kiezen tussen een vraag en een opdracht. Als de speler heeft gekozen, draait de fles voor een tweede keer om te bepalen wie de vraag of opdracht mag geven.

Spin the Bottle – vragen:

Spin the Bottle – uitdagingen:

Op zoek naar meer vragen & opdrachten? Check: Truth or Dare vragen voor volwassenen (18+)

Spin the Bottle: 7 Minutes in Heaven

7 minutes in Heaven is een extreem populaire manier om Flesje Draaien te spelen. Vooral tijdens feestjes, waar je dankzij deze versie de kans kunt grijpen om alleen te zijn met je geheime liefde.

De regels zijn eenvoudig. De speler die de fles draait en de speler naar wie de fles wijst, moeten samen zeven minuten doorbrengen in een donkere ruimte. Een kast of de zolder, bijvoorbeeld. Ze mogen doen wat ze willen: praten en elkaar beter leren kennen of meer intieme zaken, zoals zoenen.

Als er totaal geen chemie is, kunnen ze natuurlijk ook niets doen en de tijd uitzitten. Bedenk wel dat zeven minuten in dat geval erg lang duren.

Zoek je naar meer challenges? Bekijk eens: Truth or Dare voor tieners (18+)

Spin the Bottle Online

Spin the Bottle was een van de populairste feestspellen tijdens de jaren ’90. In dat tijdperk had je een echte fles nodig om het spel te kunnen spelen. Nu? Niet echt.

Natuurlijk is het altijd cool om old school te gaan, maar je kunt net zo goed kiezen voor de online versie met deze geweldige app. Hij barst van de grappige vragen, uitdagende opdrachten en spannende variaties op het klassieke spel. Perfect als je het originele spel wat op wil leuken!

Download voor iPhone Download voor Android
Speel online

Bepaal samen de spelregels

Klaar om te draaien en te zoenen? Rustig aan, misschien zijn er wat basisregels die je samen met de groep wilt afspreken. Bijvoorbeeld:

Moeten de spelers elkaar zoenen terwijl iedereen het kan zien? Mag een onwillige speler weigeren om iemand te kussen? Wat gebeurt er als iemand weigert te zoenen? Geef je dan een knuffel? Of staat er een andere opdracht tegenover?

Wat je ook doet, onthoud altijd goed dat het spel voor iedereen leuk moet zijn. Zorg er samen voor dat niemand zich gedwongen voelt om dingen te doen waar hij geen zin in heeft. Een veilige, prettige sfeer is de sleutel tot een toffe avond!

Pepermuntje in de aanslag? Laat het zoenspel beginnen!

Download de officiële app 😍

Doen, durf of de waarheid app icon

Doen, durf of de waarheid

Voor iPhone & Android