Doen, durf of de waarheid voor stelletjes en volwassenen

Ben je in de stemming voor hete vragen en sexy uitdagingen? Verleid je partner om samen de heetste, opwindendste versie van Doen, durf of de waarheid te spelen. Alleen voor volwassenen! 💋 (18+)

Sexy, spannend en intiem

Dacht je dat Doen, durf of de waarheid slechts een spelletje was voor tieners die elkaar voor schut willen zetten? Verkeerd gedacht. Het spel is ook perfect voor stelletjes die de boel in bed willen opschudden. Het is een leuke, sexy manier om zin te krijgen in iets wat spannender is dan de twintigste herhaling van Friends op Netflix.

Dus gooi die afstandsbediening aan de kant, til je luie kont van de bank en bereid jezelf voor op onthullende vragen en ondeugende uitdagingen! Als je nog niets wist van de geheime verlangens van je geliefde, weet je er alles over na afloop van het spel. Misschien kun je ze zelfs samen in de praktijk brengen, je weet nooit wat de avond brengt! 🔥

Speel met je partner of minnaar

Misschien weet je al hoe het spel werkt: de traditionele versie, tenminste. Wanneer je het spel speelt met je minnaar of partner, wordt het echter een heel ander verhaal. Nieuw, prikkelend en opwindend, dat verzekeren we je!

Net als in de normale versie, kun je sexy Truth or Dare met zijn tweeën of met een grotere groep spelen. Het aantal spelers hangt een beetje af van hoe spannend het mag worden. Allereerst bepaal je onderling wie het spel gaat beginnen.

Ben jij de eerste? Dan moet je kiezen tussen het eerlijk beantwoorden van een vraag of het uitvoeren van een opdracht. Je kunt ook met een twist op het spel ‘Flesje draaien’ bepalen wie zich als eerste mag onderwerpen aan sexy vragen en opdrachten!

Hete waarheid vragen!

Durf jij je minnaar of geliefde te vragen naar hun seksuele fantasieën? Of ben je daar te verlegen voor? Nergens voor nodig! Dit spel is een fantastische manier om over je gêne heen te stappen. Met de intieme vragen uit het spel kunnen de andere spelers niet anders dan al hun sexy geheimen blootleggen.

Denk je dat je alles al weet van elkaar? Omdat je al een miljoen jaar samen bent? Zelfs echtgenoten hebben geheime laatjes in hun gedachten waar spannende en sexy fantasieën rondtollen. Het is nooit te laat om ze te ontdekken! 😏

Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen…en laten we ons eerst focussen op de regels! Is het jouw beurt? En heb je ‘Waarheid’ gekozen? Dan moet je een vraag eerlijk beantwoorden. Bereid je voor op een diepgravend kruisverhoor, want niemand wil wat horen over je eerste kusje in de zesde klas. Liegen is echter geen optie. Nou ja, je zou natuurlijk een leugentje kunnen vertellen…maar dat zou de pret van het spel uiteraard wel bederven.

Lijst van vragen

We hebben wat sexy en ondeugende Truth or Dare vragen voor je verzameld!

Voel je je onprettig bij een vraag? Onthoud dat je altijd om een nieuwe vraag kunt vragen!

Wil je meer inspiratie? Check onze gratis Waarheid of Durven app.

Sexy & onthullende opdrachten

Heb je je minnaar of partner ooit willen vragen om iets seksueels uit te proberen? En durfde je het uiteindelijk niet omdat je niet zeker wist of ze het fijn zouden vinden? De uitdagingen in deze sexy versie van Doen, durf of de waarheid zorgen ongetwijfeld voor een broeierige sfeer en een tintelende nacht!

Vergeet de grappen en grollen waarbij we elkaar vragen om iets smerigs te eten, het alfabet te boeren of gek rond te dansen in de woonkamer…nou ja, behalve als je zin hebt in een naakte verleidingsdans. 🤭 Deze opdrachten staan garant voor prikkelende momenten!

Maar eerst: de regels. Is het jouw beurt? En kies je voor ‘Durven’? Dan moet je een sexy en spannende opdracht uitvoeren. Uiteraard moet je niets doen waar je je onprettig bij voelt. Maar weiger niet te snel: wie weet wat er kan gebeuren als je je schaamte durft te overwinnen!

Lijst van uitdagingen

We hebben wat sexy Doen, durf of de waarheid-uitdagingen voor je verzameld!

Speel de online versie 💋

In onze gratis app voor iPhone en Android vind je meer dan 1.000 sexy Truth or Dare vragen en uitdagingen. Probeer maar!

Download voor iPhone Download voor Android
Speel online

Sexy tips en variaties!

Probeer een van deze sexy tips en variaties van Doen, durf of de waarheid:

  1. Zit je in een latrelatie? Dat kan lastig zijn. Maar het kan ook voor sexy ontmoetingen zorgen. Probeer Doen, durf of de waarheid via Skype of FaceTime. Een digitale striptease is altijd een prikkelende boost voor relaties in eenzame tijden!

  2. Kiest een van de spelers altijd voor de relatief veilige vragen? Nu niet meer. In deze versie mogen de spelers niet kiezen tussen een vraag of een opdracht, maar rouleren de twee opties. Dat betekent dat iedereen aan de beurt komt voor een spannende, sexy opdracht!

  3. Niemand wil spiernaakt het spel inrollen. Doen, durf of de waarheid moet de fantasie prikkelen en de spanning langzaam opbouwen. Bewaar de ondeugendste vragen en uitdagingen dus tot later, wanneer je al een beetje opgewarmd bent!

  4. Wil je het spel een beetje prikkelender maken? Spreek dan af dat je elkaar niet aanraakt tot je het beiden niet meer uithoudt. De vragen die voor dat moment worden gesteld, gaan over dingen die je bij elkaar wilt doen. En bij de uitdagingen plaag je elkaar en daag je elkaar uit tot je elkaar uiteindelijk wel móet bespringen.

Truth or Dare vragen video

Voel je op je gemak

Er is een regel die op elk spel van Doen, durf of de waarheid van toepassing is, en zeker in deze versie waar je je soms kwetsbaar kunt voelen: je zou je nooit gedwongen moeten voelen om iets te zeggen of te doen waar je niet achterstaat.

Voel je je onprettig bij het beantwoorden van een vraag of het uitvoeren van een opdracht? Vraag dan gewoon om een nieuwe, daar hoef je je echt niet voor te schamen.

En onthoud dat het altijd slim is om wat basisregels af te spreken voordat het spel begint:

We hopen dat jullie samen een onvergetelijke nacht beleven!

Download de officiële app 😍

Doen, durf of de waarheid app icon

Doen, durf of de waarheid

Voor iPhone & Android